Indra van den BergIndra van den Berg (1972): “Ik werk vanuit de behoefte om iets voor mensen te kunnen betekenen. En de rotsvaste overtuiging dat rituelen en symbolen een doel dienen: zij helpen om een stap te maken van de ene situatie naar de andere. Mijn luisterend oor combineert uitstekend met mijn vermogen om overzicht te houden en te organiseren. Ik kan goed verwoorden, in spraak en op papier. En zet mijn creativiteit graag in om een blijvende herinnering te creëren aan een overgangsmoment. Met professionaliteit & luchtigheid, met licht en donker, samen Vormgeven en Voorgaan.”

Indra komt oorspronkelijk uit Brabant, maar woont en werkt inmiddels zo lang in Utrecht, dat zij zich geen andere thuisstad meer kan voorstellen. Zij combineert haar activiteiten met het managen van haar man, twee kinderen en katten. Ze studeerde HEAO Communicatie en verdiende haar sporen in het officemanagment o.a. bij een marketingbureau en een bank. Indra studeerde in 2013 af aan de Post-HBO opleiding “Ritueel Begeleiden bij Afscheid” van Het Moment in Amersfoort. “Het ondersteunen in welke branche dan ook, komt eigenlijk altijd neer op goed luisteren, op zoek naar de synergie tussen alle spelers. In ritueelbegeleiding vind ik een prachtige combinatie van praktisch aanpakken, werken op gevoel en van betekenis zijn voor mijn mensen.”

Zij is aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Ritueelbegeleiders, de LBvR . Sinds 2015 traint zij ook bij het Moment en begeleidt zij een opleidingsgroep.

Heb je vragen of wil je meer weten? Mail Indra@vormgevenenvoorgaan.nl , of bel: 06 1351 8285.

Ritueelbegeleiders beroepsvereniging

 

 

 

KvK:  59235225